5+1 tipp, hogy ne vessz el a tömegben!

Mostanság az országban mindenki vére pezseg és egy emberként izgulnak a magyar válogatottért, ami nagy tömegmegmozdulást eredményez. Azon ötlettől felbuzdulva, hogy nem focikedvelőként biciklit ragadtam és megkíséreltem meccset nézni szombaton a Szabadság téren – nem sikerült, ennek a sztorinak a margójára összegyűjtök most nektek pár tippet, hogy Ti szerencsével járjatok a mai Magyar-Portugál EB-n.

  1. Időben indulj!

 A városok több pontján is hatalmas szabadtéri kivetítők előtt élvezhetik a meccset a szurkolók, de ezeknek a tereknek/helyeknek is véges a befogadóképessége. Inkább indulj el egy órával előbb, hogy kényelmes és biztonságos helyről élvezhesd a meccset.

  1. Folyamatos folyadékbevitel!

Ugyan nagyon jól esik izgalmunkat egy sörbe vagy fröccsbe fojtani, azonban emellett legyen velünk egy palack víz is. Végre itt a nyári meleg, ami 30°C-ot jelent, gyakran még az esti órákban is, és tömegben nyugodtan lehet rá pakolni erre még plusz 5 fokot, ezért nagyon fontos, hogy folyamatosan hidratáljuk magunkat.

  1. A kerékpárt ezúttal hagyd otthon!

 A kerékpározás reneszánszát éli országszerte, ha tehetnénk, akkor legszívesebben még a Holdra is azzal mennénk. Ez esetben viszont jobban járunk, ha kedvenc két kerekünket otthon hagyjuk, ugyanis rengeteg ember bolyong az utcán, ami megnöveli a balesetfaktort is. Emellett a meccsnézések helyszínei ilyenkor komplett csatatérré alakulnak, amik nem mentesek az elhullott üvegszilánkoktól, ami habkönnyűen okozhat defektet.

  1. Ügyelj felebarátodra!

A tömeges őrjöngések közepette gyakran elszabadulhatnak az indulatok, amik hamar összetűzésekhez vezethetnek, ezért amennyire lehet, őrizzük meg hidegvérünket és az esetleges feszültséget a lehető legnagyobb higgadtsággal kezeljük.

      5. Csak azt vidd magaddal, amire feltétlenül szükséged van!

Mai technológiai társadalmunkban az okos telefonok szinte már a tenyerünk természetes nyúlványaként vannak kezelve, azonban a zsebtolvajok most lehetnek igazán akcióban és kikaphatják kezünkből a telefont. Másodrészről pedig ilyen hatalmas tömegben a mobilhálózatok maximálisan le vannak terhelve, tehát ha ezúton szeretnéd ismerősödet bemérni, az szinte lehetetlen kihívásnak bizonyul. Találkozzatok inkább az esemény előtt és csoportosan keressétek meg  a tökéletes helyet.

    +1.   A magyar mez!

Igen, nem vicc! Ugyanis a légáteresztő anyagból készült és kényelmes focimezek biztonságos viseletet nyújtanak a hőségben és  a tömegben. A pólón semmi olyan díszítőelem nincsen mely fennakadhat egy kiálló szögön, ezzel balesetet okozva, az anyaga révén pedig a hőségben is kellemesen érezheted magad.